top of page

Saksan 

elämykselliset

joulumarkkinat

29.11.-2.12.2018

t

c

JS Travelin viihtyisällä joulumarkkinamatkalla pääset tutustumaan Frankfurtin, Bonnin, Kölnin ja Rüdesheimin markkinoihin. 

Matkalla pääset tutustumaan erilaisiin glögeihin, kaupunkeihin sekä maistamaan paikallisia ruokia. 

Matkanjohtajana on Jouni jolle Frankfurt on toinen "kotikaupunki"

Finnairin suorat reittilennot

Matkakuvaus

Frankfurt-Bonn-Köln-Rüdesheim-Frankfurt

Saksalaisille joulumarkkinat ovat tärkeä perinne. Markkinoille kokoonnutaan töiden jälkeen, tullaan illalla muutamalle, mennään lasten kanssa karkkiostoksille ja toki turisteille mielenkiintoinen tapahtuma.

Frankfurtin joulumarkkinat ovat yhdet Saksan suurimmista ja Kölnissä on peräti 5 joulumarkkinaa keskustassa sekä Rüdesheimissa koet pienet idylliset markkinat.

Opit matkalla myös ruoka- ja juomakulttuurista
Matkakuvaus
                          Matkaohjelma
 
 
Torstai 29.11
Saapuminen Finnairin aamulennolla Frankfurtiin ja viemme matkatavarat hotellille sekä matkainfo. Tutustumme Frankfurtin keskustassa sen tarjontaan ja nautimme kevyen lounaan viinin kera torilla. Frankfurtin joulumarkkinat sijaitsevat keskustassa ja niihin on helppoa tutustua kävellen.  Nautimme markkinoilla glühweinit. 
Iltapäivälle on varattu omaa aikaa ja nautimme yhdessä illallisen perinteisessä Saksalaisravintolassa, joka tarjoaa myös Hessenin alueen erikoisuuksia. Saat kartan ja annamme vinkkejä missä kannattaa vierailla. Matkanjohtaja Jouni vie myös asiakkaita tutustumaan paikalliseen olutkulttuuriin. 
Perjantai 30.11 
Aamiaisen jälkeen matkaamme  Bonnin kaupunkiin, joka tunnetaan entisenä Saksan pääkaupunkina ja Beethovenista. Tutustumme keskustassa joulumarkkinoihin ja sinulla on omaa aikaa katsella kauppoja sekä ruokailla. Keskustasta löytyy yhtenä makoisana vierailukohteena Haribon karkkikauppa. Seuraavaksi matkaamme Kölniin missä majoitumme Holiday Inn Express hotelliin. Vierailemme keskustassa tuomiokirkon perinteisillä joulumarkkinoilla ja illastamme yhdessä. Kölnissä on yhteensä viisi joulumarkkinaa ja kaupunki on elävä sekä tarjoaa erinomaisia ostosmahdollisuuksia.  
   
Lauantai 1.12
Lauantaina omaa aikaa tutustua kaupunkiin ja iltapäivällä vierailemme yhdessä sataman joulumarkkinoilla. Illallinen panimoravintolassa.
  
Sunnuntai 2.12
Aamiaisen jälkeen matkaamme kohti Rüdesheimia ja reittimme kulkee Reinin jokilaakson maisemissa. Rüdesheimin "turistikaupunki" sijaitsee noin 60 km Frankfurtista ja se on miellyttävä vierailukohde pienine katuineen, kauppoineen ja ravintoloineen. Rüdesheimin joulumarkkinoilla on ollut myös Suomi-piste, missä on saanut nauttia kotimaamme herkkuja ja ulkotulet ovat luoneet tunnelmaa.
Lounaan nautimme paikallisessa ravintolassa. Tämän jälkeen on omaa aikaa ennen paluuta Frankfurtiin ja haemme matkatavarat hotelliltamme. 
Matkaohjelma
Matkan hinta ja lisätiedot
Normaalihinta: 850€/henkilö jaetussa 2hh 
150€ 1hh lisämaksu
Early bird* 780€/henkilö. Tiukemmat peruutusehdot.
Flex* 950€/henkilö. Sisältää matkatavarat, matkan peruutus jopa 48h ennen matkaa pienemmillä kuluilla. 
Varausmaksu 300€/henkilö
Palvelumaksu 27€/varaus  (yksi laskutusosoite)
Matkan hinta sisältää:
 • Finnairin reittilennot Helsinki-Frankfurt-Helsinki
 • Kuljetukset Saksassa matkaohjelman mukaisesti
 • Yöpymiset hotelleissa Frankfurtissa ja Kölnissä
 • Aamiaiset hotelleissa
 • 1x lounas
 • 2x illallinen
 • 2x glühweinit
 • lasillisen omenvaviiniä Frankfurtissa 
 • joulumarkkinakierrokset kaupungeissa sekä Frankfurtissa kävelykierros tutustuen keskustaan
 • Suomalaisen matkanjohtajan palvelut
 • Valmismatkatakuu
Matkan hinta ei sisällä:
 • Ruokajuomia ravintolaruokailuissa
 • Ruumaan menevää matkatavaraa 20€/laukku per suunta
 • matka- ja matkatavaravakuutusta
 • paikallisliikenteen matkalippuja (Frankfurt, Köln)
Matkan muutos- ja peruutusehdot:
Matkan peruutus:
Matkan voi perua ilman syytä. Alla ovat peruutusehtomme normaalihintaiseen matkahintaamme. Voit halutessasi ostaa myös early bird hinnalla saatavuuden mukaan tai flex-paketin joustavimmilla peruutusehdoilla sekä sisältäen ruumaan laitettavat matkatavarat.
Normaalihinta:
Early bird:
Flex:
Muutos: 
Voit siirtää matkan toiselle henkilölle. Perimme tästä toimistokuluna 100€/henkilö + lentoyhtiön lisämaksun, joka on maksetusta hintatyypistä riippuvainen. 
 
JS Travelilla on pakettimatkalain mukaiset vakuudet ja 11 vuoden kokemuksella voit lähteä turvallisesti matkalle kanssamme! 
Pyrimme avaamaan kesällä 2018 verkkokauppamme ja voit maksaa matkasi myös jatkossa luottokortilla. Luottokorttimaksuista peritään lisämaksu, joka määritellään kun verkkokauppa valmistuu. 
* JS Travel varaa oikeuden muutoksiin matkaohjelmassa.
Matkan lennot:
29.11.2018 Finnair AY 1411  Helsinki-Frankfurt  07.40-09.20
2.12.2018  Finnair AY 1416 Frankfurt-Helsinki   19.25-22.55
Matkan hotellit: 
Hotel Europa Life Frankfurt*** siisti hotelli Frankfurtin keskustassa. Matkojemme vakiohotelli ja asiakkaiden arvostama. 
Holiday Inn Express Köln-Mühlheim*** siisti ketjuhotelli lähellä Kölnin keskustaa. Raitiovaunulla lyhyt matka. 
 
Matkan hinta- ja lisätiedot

Varaa matka

Lomakkeella voit tehdä varauspyynnön. Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian. Voitte myös varata matkan soittamalla 045-1238620 tai lähettämällä sähköpostia info@jstravel.fi

Kiitos varauspyynnöstänne. Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian!

Varaa matka
bottom of page