VIINIRISTEILY
Eckerölinella 15.5.2021
Teemana kesäviinit
 
15.5 viiniristeily eckerö linella "karanteenivapaa"
              risteily 15.15-21.15 

                        Matkaohjelma

Toukokuun risteilyn teemana ovat kesäviinit. JS Travel on järjestänyt useita viiniristeilyjä Eckerö Linella ja niillä on aina mukava tunnelma. Pääset nauttimaan jälleen matkustamisen tunteesta. Koronatilanteen vuoksi risteily on ilman maihinnousua Tallinnaan.  

 

Matkalle lähtijä ei joudu karanteeniin eikä koronatestiin. JS Travel sekä Eckerö Line ovat ottaneet korona-ajan huomioon matkojen järjestämisessä ja voit lähteä matkalle turvallisin mielin.

Meillä on käytössämme oma iso kokoustila ja otamme matkalle vain 20 lähtijää 40 hengen kokoustilaan. Kokoustilan buffetista voit nauttia pientä syötävää läpi matkan ja tarjolla on lisäksi maksutta kahvia, teetä, virvoitus- ja hanasta alkoholijuomia.

 

Risteilyn tasting toteutetaan kahdessa osassa ja matkalla on hyvin myös omaa aikaa tehdä ostoksia ja nauttia merimaisemista. Esittelemme matkalla myös JS Travelin tulevia matkoja ja tarjoamme risteilylle lähtijöille matkoja etuhintaan.

 

Tervetuloa kanssamme viiniristeilylle turvallisin mielin!

   

Matkan hinta: 99€/henkilö

Hinta sisältää miniristeilyn Eckerö Linella, kokoustilan käytön, syötävää kokoustilan buffetista, juomapisteestä hanajuomat sekä kahvia koko risteilyn ajan, viinitastingin laivalla, matkatarjouksia ja palvelumaksun.   

Matkan muutos -ja peruutuskulut:

Matkan voi perua ilman syytä 50€ peruutuskuluilla 30vrk ennen lähtöä. 14.-29vrk ennen lähtöä 50% kuluilla matkan hinnasta ja 14-7vrk 75% kuluilla. Matkan peruutus alle 7vrk ei takaisinmaksua. Suosittelemme aina asiakkaillemme matkavakuutusta sairastapausten varalle.

Nimenmuutos on mahdollista ilman kuluja 14vrk ennen lähtöä. Tämän jälkeen perimme 30€ palvelumaksun.

JS Travel varaa oikeuden muutoksiin matkaohjelmassa. Risteilyn minimilähtijämäärä on 8 henkeä.

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon

 

Räätälöimme tilauksesta ryhmille ja yrityksille oman Tallinnan viinimatkan vaikkapa kokouksen merkeissä. Pyydä tarjous sähköpostilla info@jstravel.fi  tai soittamalla 

045-1238620 

JS Travel Oy  
 

Asiantuntijat ja matkanjohtajat
 

Yleiset pakettimatkaehdot
Tietosuojaseloste
Varaa matka 
Tilaa uutiskirje
Verkkokauppa

Yhteystiedot 
ma-pe klo 9-17 
+358 45 1238620 

info@jstravel.fi

verkkokauppa 24h: kauppa.jstravel.fi

Vuosi 2021

TILAUSRYHMÄT 
OMATOIMIPAKETIT

PYYDÄ TARJOUS

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
valmismatka_rgb_177x177.jpeg

© 2017 JS Travel.  Unohtumattomia matkoja!