JS Travel Oy  
 

Asiantuntijat ja matkanjohtajat
 

Yleiset pakettimatkaehdot
Tietosuojaseloste
Varaa matka 
Tilaa uutiskirje
Verkkokauppa

Yhteystiedot 
ma-pe klo 9-17 
+358 45 1238620 

info@jstravel.fi

verkkokauppa 24h: kauppa.jstravel.fi

Vuosi 2020 

TILAUSRYHMÄT 
OMATOIMIPAKETIT

PYYDÄ TARJOUS

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
valmismatka_rgb_177x177.jpeg

© 2017 JS Travel.  Unohtumattomia matkoja!

TARINA

 

JS Travelin tarina alkoi samppanjamatkoista vuonna 2007. JS Travel tuottaa omia valmismatkoja Euroopassa eri teemojen ympärillä. Teemat valikoituvat asiakkaiden toiveiden ja oman osaamisemme ja intohimomme pohjalta.

Matkakohteet ovat tarkoin valittuja, Kohteissa etsitään autenttisia, valtavirrasta poikkeavia elämyksiä asiakkaillemme. Matkamme ovat yksilöllisiä ja viemme asiakkaitamme esimerkiksi pienille, tuntemattomammille viinintuottajille, joissa viinitilojen isännät ovat itse kertomassa tilastaan ja viineistään. Matkaryhmämme koko on noin 10 - 20 henkeä, joten meillä on aikaa palvella asiakkaita yksilöllisesti, keskustella ja pitää yhdessä hauskaa!

Samppanjamatkat, Skotlannin viskimatkat, Oktoberfest-matkat Müncheniin ja joogamatkat ovat asiakkaidemme suosikkeja. Lisäksi suurta suosiota ovat saavuttaneet tilausmatkat eri viinialueille. JS Travel on ammattilainen Skotlannin matkoissa ja uutena kohteenamme on Irlanti, johon olemme panostaneet tutustumalla paikallisiin ihmisiin ja kulttuuriin.

Vuonna 2020 JS Travelin matkavalikoima on entistä monipuolisempi: Irlanti monine kohteineen ja teemallisine matkoineen, Saksan jokilaivaristeilyt täysihoidolla sekä joogamatkat. Olemme myös esillä matkamessuilla Helsingissä Irlanti-aiheisella ständillä ja avaamme kevään aikana toimiston/liiketilan sekä tulemme pitämään useita matkojen esittelyiltamia. 

Lähtemällä JS Travelin matkalle tuet suomalaista pienyrittäjää ja meillä on KKV -viralliset vakuudet sekä toimintamme arvot ovat rehellisessä yrittämisessä.