top of page

TARINA

 

JS Travelin tarina alkoi samppanjamatkoista vuonna 2007. JS Travel tuottaa omia valmismatkoja Euroopassa eri teemojen ympärillä. Teemat valikoituvat asiakkaiden toiveiden ja oman osaamisemme ja intohimomme pohjalta.

Matkakohteet ovat tarkoin valittuja, Kohteissa etsitään autenttisia, valtavirrasta poikkeavia elämyksiä asiakkaillemme. Matkamme ovat yksilöllisiä ja viemme asiakkaitamme esimerkiksi pienille, tuntemattomammille viinintuottajille, joissa viinitilojen isännät ovat itse kertomassa tilastaan ja viineistään. Matkaryhmämme koko on noin 10 - 20 henkeä, joten meillä on aikaa palvella asiakkaita yksilöllisesti, keskustella ja pitää yhdessä hauskaa!

Samppanjamatkat, viinimatkat, Skotlannin viskimatkat, Oktoberfest-matkat Müncheniin ja joogamatkat ovat asiakkaidemme suosikkeja. Lisäksi suurta suosiota ovat saavuttaneet yksilölliset tilausmatkat eri viinialueille. JS Travel on Skotlannin ja Irlannin matkojen ammattilainen ja järjestämme kiertomatkoja, joogamatkoja, viskimatkoja sekä jatkossa myös lomia golfin ja patikoinnin ystäville. 

Vuodesta 2020 on tullut hyvin poikkeuksellinen ja joudumme siirtämään lukuisan määrän matkojamme. JS Travelin toiminta ei tule loppumaan ja tulemme selviämään tästä kriisistä. 

Lähtemällä JS Travelin matkalle tuet suomalaista pienyrittäjää ja meillä on KKV -viralliset vakuudet sekä toimintamme arvot ovat rehellisessä yrittämisessä. 

logo.jpg
bottom of page