top of page

Skotlanti

JS Travel on järjestänyt matkoja Skotlantiin vuodesta 2011. Tislaamomatkamme tunnetaan viskinystävien piireissä ja moni on lähtenyt matkoille uudestaan. Tarjoamme Skotlannin matkat räätälöidysti Sinulle. Matkat ovat JS Travelin Jounin rakentamia ja ne on rakennettu omalla kokemuksella ja ammattitaidolla Skotlannista.

Vuonna 2017 sinulla on mahdollisuus hankkia kauttamme useita matkoja Skotlantiin ja tarjoamme myös minilomia sekä pidempiä kiertomatkoja. Voit hankkia kauttamme myös omatoimipaketin jolloin räätälöimme haluamanne matkapalvelut. Kauttamme voit hankkia myös opastettuja päiväretkiä Edinburghista ja tarjoamme monipuolisesti Skotlannissa suomenkielisiä palveluita.

Skotlannin kiertomatkamme tarjoaa parhaat palat Skotlannin keskiosasta. Aloitamme matkan Edinburghista ja kierrämme Speysiden alueen ja Loch Nessin kautta takaisin Edinburghiin. Matkalla näet useita historiallisia nähtävyyksiä, pääset vierailemaan viskitislaamossa, keksitehtaassa, näet useamman kaupungin ja yövymme meren rannalla upealla näkymällä. Lisäksi vierailut linnoissa, Loch Nessillä ja muissa mielenkiintoisissa kohteissa jättävät miellyttävät muistot sekä haluat todennäköisesti vierailla Skotlannissa uudestaan.

Skotlantiin tarjoamme ryhmämatkoja seuraavasti: 

  • 4.-8.5    Kiertomatka 

  • 8.-14.5   Kiertomatka

  • 8.-12.6   Tislaamomatka 

  • 7.-11.9   Tislaamomatka

  • 7.-11.9    Kiertomatka

Voit myös ostaa kauttamme omatoimipaketteja Skotlantiin ympäri vuoden! 

JS Travelin ryhmät eivät ole isoja bussiryhmiä vaan panostamme yksilöllisempiin matkoihin ja hyvään asiakaspalveluun. Esim. tislaamomatkalle paikkoja on max 16. 

Tilausryhmille järjestämme matkoja kaikkiin kohteisiin Skotlannissa. Pyydä tarjouspyyntö ja vastaamme pikaisesti. info@jstravel.fi   045-1238620

bottom of page