top of page
IMG_7030.JPG

MOSELIN
VIINIMATKA

12.-15.10.2023

Viininystävän upea opintomatka Moselin viinilaaksoon

JS Travel on järjestänyt

Moselin viinimatkoja

vuodesta 2014

IMG_1050.JPG

MAKUJA JA 
ELÄMYKSIÄ

Paljon makuja, elämyksiä, nautintoa viininystävälle. JS Travelin Moselin matkalla nautitaan upeista Riesling viineistä ja vieraillaan laadukkailla pientuottajilla.

 

Tervetuloa elämysten pariin!

Sinulla on myös mahdollisuus tilata viinejä Suomeen useammalta tilalta.

viinipullot.jpg

VARAA MATKA JS TRAVELIN VERKKOKAUPASTA

Matkapaketin hinta 1260€/henkilö jaetussa 2hh

Palvelumaksu 30€/henkilö.

1hh lisämaksu 250€.

Suorat Finnairin reittilennot Helsinki-Frankfurt-Helsinki.

Tutustu matkapakettiin verkkokaupassamme ja voit tehdä varauksen suoraan kaupasta tai soittamalla 045-1238620/ sähköpostitse info@jstravel.fi.

JS Travelin Moselin viinimatka tarjoaa elämyksiä ja makuja! 

JS Travelin Jouni tuntee hyvin Moselin alueen viinit ja useita laadukkaita tuottajia. Tälle matkalle on valittu erittäin mielenkiintoisia pientuottajia joiden viineihin et tavallisesti törmää. Lisäksi vierailemme muutamalla tunnetulla tuottajalla joiden viinejä on myös saatavana Suomesta mutta vain muutamia. Paikan päältä pääset ostamaan erikoisuuksia ja vieläpä oikein hyvään hintaan. Sinulla on mahdollisuus tilata useammasta kohteesta viinejä suoraan Suomeen.

Moselin viinialuetta voi kuvailla Saksan helmeksi. Upeat maisemat, laadukkaat viinipalstat, pienet idylliset kylät ja pitkä perinne Rieslingin valmistuksessa. Mosel tarjoaa valkoviinin -ja kuohuviinin ystäville paljon elämyksiä. Vierailemme viinien lisäksi paikallisessa luostarissa, joka on tunnettu juhlapaikkana sekä omasta oluestaan. Täällä nautimme myös aidosta saksalaisesta ruoasta. 

Majoitumme laadukkaassa hotellissa pienessä Zeltingerin kylässä ja hotellin omistajan viinilista on lähialueen monipuolisin ja aamiainen yllättää kokeneenkin matkaajan herkullisuudellaan. 

Moselilla pääset nauttimaan pientuottajien perinteisistä viineistä ja hieman erikoisimmista. Se tekee tästä matkasta hyvin mielenkiintoisen ja matka sopii hyvin niin aloittelijalle kuin viineihin paremmin perehtyneelle.

Tunnetuista isoista viinintuottajista vierailemme nimekkäällä Markus Molitorin viinitalolla sekä Schloss Lieserillä. 

41e68e1f-2a4b-4a71-915c-da918ddf0d46.jpg

JS TRAVEL ETSII VIININYSTÄVÄLLE LAADUKKAAT VIERAILUKOHTEET

Ei kompromisseja. Me vierailemme vain hyvillä viinintuottajilla, nimekkäillä tai pientuottajilla joista et ole välttämättä koskaan kuullut. 

JS Travelin Jouni matkustaa kohteisiin, tutustuu viineihin ja viinintuottajiin. Lähtemällä matkoillemme pääset varmasti hyvien viinien pariin. 

Jounin motto "vien asiakkaani vain sinne minne itse menisin"

Matkalla pääset maistelemaan ja vertailemaan Riesling valkoviinejä ja oppimaan niiden eroista sekä makeusasteista. Matkalla Sinulla on myös loistava tilaisuus jutella itse viinintekijöiden kanssa.

 

Rieslingin lisäksi pääset matkalla maistamaan myös muita rypälelajikkeita esimerkiksi Sauvignon Blanc ja Spätburgunder tulevat tutuiksi.

AITOJA MAKUJA

​JS Travelin matkalla nautitaan aitoja makuja. Moselin laadukkaat viinit ja saksalaisen keittiön antimet odottavat Sinua.

schnizel.jpg

JS TRAVEL JÄRJESTÄÄ MYÖS TILAUKSESTA MATKOJA MOSELILLE

bottom of page