top of page

JS Travelin matkoilla on alansa ammattilaisia

Haluan tarjota asiakkailleni upeita matkaelämyksiä. Minä olen matkailun ammattilainen, Sinua varten” 

 

Jouni - JS Travelin matkanjohtaja

Matkanjohtajat & asiantuntijat

DSC_7269.jpg

Jouni

John.png

Jouni

Matkanjohtaja ja asiantuntija

Matkailualan ammattilainen, JS Travelin omistaja ja matkanjohtaja vuodesta 2007. Jouni matkustaa ympäri Eurooppaa etsien uusia matkakohteita, vierailee messuilla ja tutustuu viinintuottajiin sekä paikallisiin toimijoihin luoden suhteita, jotka näkyvät mielenkiintoisina sekä erottuvina matkoina.

Jounin matkoilla on tyypillistä, että tutustutaan maan juoma- ja ruokakulttuuriin ja kiertomatkoilla vieraillaan saaden matkakohteista aitoja elämyksiä sekä opitaan kulttuurista ja historiasta.  Jouni on opiskellut viinialaa ja tuntee lukuisia viinintekijöitä. Hän toimii useiden matkojen matkanjohtajana tuntien matkakohteet ja vieden asiakkaat aitojen asioiden äärelle. Jounin motto on ”vien asiakkaat sinne, minne itsekin menisin”.

Skotlanti ja Irlanti ovat Jounille tärkeitä kohteita, niissä maissa tuntee olonsa kotoisaksi ja ihmiset ovat ystävällisiä. Jouni on vienyt asiakkaita Skotlantiin jo 10 vuoden ajan sekä Irlannin matkat alkoivat vuonna 2018. JS Travelin matkoja voi kutsua opintomatkoiksi, niissä pääset Jounin sekä muiden ammattilaisten mukana perehtymään matkan mukaiseen teemaan.

John

John Callely toimii JS Travelin asiantuntijana ja matkanjohtajana Irlannissa. 

John tarjoaa osaamisensa ja paikallistuntemuksensa JS Travelin asiakkaille. John vie asiakkaamme irlantilaisten viskien salojen äärelle, historiasta nykyaikaan. Irlannin viski ”skene” kehittyy koko ajan ja John on ajan hermolla. Hän tietää ja tuntee tislaamot. John on myös ryhmiemme paikallisopas Dublinissa ja hän palvelee kiertomatkalaisiamme sekä joogamatkalaisia loistavalla paikallistuntemuksella.

Viinimatkat

DSC_0442.JPG

Päivi

Päivi luennoi viineistä, kirjoittaa suosittua viiniblogia ja on opiskellut arvostetussa WSET koulussa. Päivi on JS Travelin viinimatkoilla asiantuntijana/matkanjohtajana.

IMG_9924.JPG

Tuomo

Tuomo on ollut samppanjamatkojemme asiantuntija jo vuodesta 2008. Tuomo on luennoinut viineistä, toiminut sommelierina ja lukuisat Suomessa suositut viinit ovat Tuomon löytämiä maahantuonnin myötä.

Joogamatkat

Niina.jpg

Niina

Joogaopettaja/matkanjohtaja

Yin- joogaopettaja, rentoutus- ja meditaatio-ohjaaja ja reikihoitaja sekä luokanopettaja (erikoistunut liikuntaan).

Oma opetustyylini on lempeä, hyväksyvä sekä jokaista kunnioittava. Pyrin huomioimaan jokaisen ainutlaatuisen kokonaisuuden ja tuomaan tunneillani kaikille jotakin. Jooga on parhaimmillaan keskittymistä läsnä olevaan hetkeen, joogaharjoituksen säätelemistä ja muuttamista tilanteeseen sopivaksi.

 

Se jokaisen oma sisäisen maailman kauneus löytyy jokaiselle lähempää kuin monikaan aavistaa.

Satu.jpg

Satu

Joogaopettaja/matkanjohtaja

Satu on aloittanut joogaamisen dynaamisella ashtangalla, josta hän on vähitellen siirtynyt kohti lempeämpää harjoitusta.

 

Satu tarjoilee retriitillä sekä dynaamisempaa kuin lempeämpääkin joogaa: lempeää hatha joogaa, dynaamisempaa flowta kuin myös syvärentouttavaa jooga nidraa.

 

Hänen filosofiansa on, että jokainen osallistuja tekee harjoituksen kuunnellen omaa itseään riuhtomatta ja että jokainen saa olla oma itsensä. 

Sini.jpg

Sini

Joogaopettaja/matkanjohtaja

Sini on joogaopettaja (ryt500), joka haluaa joogan kuuluvan kaikille. Sinillä on vuosien kokemus eri joogalajeista ja opettamisesta, lähestymistapa joogaan on terapeuttinen ja hyvinvointia kokonaisvaltaisesti tukeva.

 

Sinin varmassa ohjauksessa on helppo heittäytyä joogan iloiseen ja rauhoittavaan maailmaan.

 

Sinillä on erityisesti kokemusta erityisryhmien ohjaamisesta, joten Sinin ohjaus on aina yksilöllistä ja erilaiset tarpeet huomioivaa.  

JS Travelin matkoilla tapaat paikallisia asiantuntijoita
bottom of page