SKotlanti

29.5-

1.6.2020

SKOTLANNIN KIERTOMATKA 

Ajankohta: 29.5 - 1.6.2020

JS Travel järjestää 10 vuoden kokemuksella Skotlantiin pidennetyn viikonlopun kiertomatkan ja vierailemme Edinburghin lisäksi ihastuttavissa Loch Lomondin ja Loch Fynen maisemissa. Matkalla nautimme aidosta skotlantilaisesta ruoasta, luonnosta, vierailusta viskitislaamolla, tunnetulla osterintuottajalla, kahdessa linnassa, pienolutpanimolla, Glasgown katedraalissa sekä Loch Lomondin järvellä risteilyn merkeissä.

Tunnemme hyvin Edinburghin kaupungin ja saat viimeisimmät vinkit missä vierailla. Lisätietoa matkasta saat kysymällä JS Travelista ja voit varata matkan suoraan verkkokaupastamme.

Edinburgh ja Skotlanti ovat olleet viime vuosina kasvava turistikohde ja sen suosiota ei tarvitse ihmetellä. Mielestämme Skotlanti sopii matkakohteena loistavasti suomalaisille ja kiertomatkallamme pääset tutustumaan sekä näkemään sen eri puolia.

Tutustu matkakuviin verkkokaupassamme kauppa.jstravel.fi

MATKAOHJELMA
 

29.5 Matkaamme lentäen Helsingistä Edinburghiin ja aloitamme matkan tutustumalla Edinburghiin lyhyen kiertoajelun sekä lounaan merkeissä. Tämän jälkeen suuntaamme kohti Glasgown kaupunkia ja vierailemme katedraalissa sekä kaupungin keskustassa. Glasgowssa sijaitseva Auschentoschanin tislaamolla pääset maistamaan skotlantilaista viskiä sekä kuulemaan viskinvalmistuksesta.

Saavumme alkuillasta Inverarayn kaupunkiin ja majoitus. Inveraray sijaitsee viehättävällä paikalla Loch Fynen vesistön äärellä ja kaupungissa on vain 1000 asukasta. 

30.5

Aloitamme päivän vierailulla Inverarayn linnassa joka on rakennettu 1200-luvulla ja se oli aikanaan Argyllin alueen herttuan koti ja linna on kuulunut Cambellin suvulle. Pienen ja upeaa linnaa ympäröi näkemisen arvoinen puutarha ja linnasta löytyy heidän matkamuistomyymälä.

Seuraavana vierailukohteena on alueen ylpeys Loch Fynen pienpanimo ja täällä on mahdollisuus maistaa maalaistilan tunnelmissa paikallista olutta. Lounastamme Loch Fynen ravintolassa joka on tunnettu osterin ja lohen tuottajana. Loch Fynen loheen ja ostereihin voit törmätä monisssa huippuravintoloissa.  

Jatkamme tutustumista Inverarayn kaupunkiin. Kaupungissa sijaitsee yksi Skotlannin mielenkiintoisista viskikaupoista ja Georgen baari, joka äänestettiin vuonna 2011 Skotlannin parhaaksi. Useat pienet kaupat matkamuistoineen ja tuotteineen houkuttelevat ostoksille. 

31.5.

Aloitamme aamiaisen jälkeen matkanteon kohti Edinburghia ja pysähdymme ihastelemaan maisemia luonnonpuiston näköalapaikalla sekä pidämme matkalla lyhyen kahvitauon. Saavuttuamme Edinburghiin vierailemme Edinburghin linnassa, joka on rakennettu 1100-luvulla ja on kaupungin suosituin vierailukohde. Linnasta avautuvat upeat maisemat läpi kaupungin ja pääset tutustumaan linnan ja kaupungin historiaan.

Teemme kävelyn vanhankaupungin kaduilla ihastellen keskiaikaisia kujia ja vierailemme St. Gilesin katedraalissa sekä Grassmarketin torialueella, joka tunnettiin aikanaan myös hirttopaikkana. Omaa aikaa katsella kauppoja ennen illallista yhdessä Edinburghin parhaassa kalaravintolassa.   

Matkan hinta ja lennot

Matkan lennot Finnairilla Helsinki-Edinburgh-Helsinki

29.5 AY1381     08:10-09:20     

1.6   AY1382     10:00-14:30

Matkan hinta:

995€/hlö jaetussa 2hh.
Ennakkomaksu 350€ +palvelumaksu 28€/varaus.
1hh lisämaksu 180€.


Matkan hinta sisältää:

Finnairin reittilennot Helsinki-Edinburgh-Helsinki.

Käsimatkatavaran 1x8kg. (Ruumaan menevät laukut 25€/suunta)

Kuljetukset Skotlannissa matkaohjelman mukaisesti, majoitukset hotelleissa, aamiaiset, 2x illallinen, vierailun tislaamossa Auchentoshanilla ja maistiaiset, vierailun Inverarayn linnassa, risteilyn Loch Lomondin järvellä, suomalaisen matkanjohtajan Jounin opastuksen, pakettimatkatakuun.

Omakustanteisesti: Vierailu Edinburghin linnassa, ruokailut mitkä eivät sisälly hintaan, ruokajuomat, matka- ja matkatavaravskuutus.

Majoitus: Hotel Inveraray Inn*** Hotel White Lady***

Tarjous on voimassa toistaiseksi saatavuuden mukaisesti

Muutos- ja peruutusehdot: Matkan lähtijän nimeä voi vaihtaa ilmaiseksi 14vrk ennen matkaa. Tämän jälkeen nimenvaihto alkaen 100€.

 

Peruutuskulut: Matkan voi perua ilman syytä seuraavilla kuluilla: 30vrk ennen lähtöä 180€ 14-30vrk ennen matkaa 80% matkan hinnasta ja matkan lähtöön alle 14vrk ei takaisinmaksua.

Matka toteutuu kun lähtijämäärä on vähintään 8. JS Travel varaa oikeuden muutoksiin matkaohjelmassa.

IMG_5525
IMG_5525

IMG_7246
IMG_7246

315 (1)
315 (1)

IMG_5525
IMG_5525

1/19