JS Travel on järjestänyt samppanjamatkoja vuodesta 2008. Vuonna 2021 järjestämme perinteisen matkamme lisättynä vierailulla Chablis´n viinialueella. Matkalle on paikkoja rajoitetusti!

MATKA ON LOPPUUNMYYTY!

 

 

 

Historia

JS Travelin samppanjamatkoilla on jo 13 vuoden historia. Vuodesta 2008 Jouni ja Tuomo ovat vieneet ryhmiä nauttimaan samppanjasta ja oppimaan tästä jalosta viinistä. Laadukkaat pientuottajavierailut maistiaisineen ja taidokkaasti rakennettu matkaohjelma ruokailuineen ovat tuoneet matkoille omat kanta-asiakkaat.

2021

 

Vuoden 2021 matka tulee olemaan poikkeuksellinen ja vierailemme Chablisi´n alueella kahdella pientuottajalla tutustuen valkoviinien valmistukseen. 

Perinteisesti yövymme Epernayn ja Reimsin kaupungeissa sekä vierailemme valituilla mielenkiintoisilla samppanjantuottajilla. 

 

JS Travelin matkat ovat yksilöllisillä matkoilla otetaan koronatilanne huomioon ja tänä vuonna matkalle on paikkoja rajoitetusti. Otamme huomioon vallitsevan koronatilanteen ja matkan järjestelyissä ja voit lähteä turvallisin mielin matkalle. Edellytämme maskin käyttöä kulkuneuvoissa.

Voitte varata samppanjamatkan verkkokaupastamme tai soittamalla 0451238620/sähköpostilla info@jstravel.fi 

 

JS Travelilla on KKV pakettimatkavakuudet ja voitte varata matkan ilman huolia. Päivitämme selkeät matkaehdot matkan ohjelman yhteyteen.  

 

IMG_9985.JPG

Champagne

Vierailemme Champagnen maakunnassa kolmella samppanjatilalla. Yksi samppanjamatkan vierailukohteista on Pierre Gimonnet, joka sijaitsee Cuisin kylässä ja omistaja Didier Gimonnet on yksi arvostetuimpia samppanjantekijöitä. 

IMG_0032 (1).JPG

Bon

Appetit

Olemme valinneet matkoillemme ravintoloita joissa asiakkaat voivat nauttia laadukkaasta ranskalaisesta ruoasta sekä herkullisista jälkiruoista.

Chablis

Tuomo on tuonut Suomeen vuosia laadukkaita valkoviinejä Chablis´n alueelta. Vierailemme kahdella viinintuottajalla joista toinen on Louis Moreau. Viinintuottaja on monille tuttu esimerkiksi ravintola Carelian viinilistalta.

IMG_9663.JPG

TERVETULOA JS TRAVELIN SAMPPANJAMATKALLE

Samppanjamatka on julkaistu! Varaa paikkasi kauppa.jstravel.fi

Lisätietoja matkasta info@jstravel.fi tai soittamalla 045-1238620

IMG_9605.JPG