152 (1).jpg

MOSELIN
VIINIMATKAT

30.9.-3.10.2021

Viininystävän upea opintomatka Moselin viinilaaksoon

JS Travel on järjestänyt

Moselin viinimatkoja

vuodesta 2014

IMG_1050.JPG

MAKUJA JA 
ELÄMYKSIÄ

Paljon makuja, elämyksiä, nautintoa viininystävälle. JS Travelin Moselin matkalla nautitaan upeista Riesling viineistä ja vieraillaan laadukkailla pientuottajilla.

 

Tervetuloa elämysten pariin!

Sinulla on myös mahdollisuus tilata viinejä Suomeen useammalta tilalta.

viinipullot.jpg

VARAA MATKA JS TRAVELIN VERKKOKAUPASTA

Matkapaketin hinta 1195€/henkilö jaetussa 2hh

Palvelumaksu 30€/henkilö.

1hh lisämaksu 200€.

 

Suorat Finnairin reittilennot Helsinki-Frankfurt-Helsinki.

Tutustu matkapakettiin verkkokaupassamme ja voit tehdä varauksen suoraan kaupasta tai soittamalla 045-1238620/ sähköpostitse info@jstravel.fi.

JS Travelin viinimatkojen aarrearkku aukeaa Moselin matkalle vuonna 2021. 

Jouni on asunut pitkään Saksassa ja tutustunut Moselin alueen viinituottajiin. Tälle matkalle on valittu erittäin mielenkiintoisia pientuottajia, joiden viinejä ei ole Suomessa saatavana. Pääset itse tekemään ostoksia paikan päälle ja Sinulla on mahdollisuus tilata useammasta kohteesta viinejä suoraan Suomeen.

Moselin viinialuetta voi kuvailla Saksan helmeksi. Upeat maisemat, laadukkaat viinipalstat, pienet idylliset kylät ja pitkä perinne Rieslingin valmistuksessa. Mosel tarjoaa valkoviinin -ja kuohuviinin ystäville paljon elämyksiä. Vierailemme viinien lisäksi paikallisessa luostarissa, joka on tunnettu juhlapaikkana sekä omasta oluestaan. Täällä nautimme myös aidosta saksalaisesta ruoasta. 

Majoitumme laadukkaassa hotellissa pienessä Zeltingerin kylässä ja hotellin omistajan viinilista on lähialueen monipuolisin ja aamiainen yllättää kokeneenkin matkaajan herkullisuudellaan. 

Moselilla pääset nauttimaan pientuottajien perinteisistä viineistä ja hieman erikoisimmista. Se tekee tästä matkasta hyvin mielenkiintoisen ja matka sopii hyvin niin aloittelijalle kuin viineihin paremmin perehtyneelle.

Tunnetuista isoista viinintuottajista vierailemme nimekkäällä Markus Molitorin viinitalolla.  

TARKEMMAT MATKAEHDOT

41e68e1f-2a4b-4a71-915c-da918ddf0d46.jpg

TERVETULOA
SADONKORJUUSEEN JA OPPIMAAN VIINEISTÄ:

Osallistumme yhtenä matkapäivänä sadonkorjuuseen ja olet tärkeässä roolissa auttamassa viljelijää keräämään rypäleitä.

 

Keräämisen jälkeen tutustumme seuraavaan vaiheeseen, mitä tapahtuu kellarilla ja viljelijän varastossa. Päivän kruunaa viinitasting ja toimitamme Sinulle vuonna 2022 viinipullon tilalta, jossa olet ollut osallisena viininvalmistukseen.

Matkalla pääset maistelemaan ja vertailemaan Riesling valkoviinejä ja oppimaan niiden eroista sekä makeusasteista. Matkalla Sinulla on myös loistava tilaisuus jutella itse viinintekijöiden kanssa.

 

Rieslingin lisäksi pääset matkalla maistamaan myös muita rypälelajikkeita esimerkiksi Sauvignon Blanc ja Spätburgunder tulevat tutuiksi.

AITOJA MAKUJA

​JS Travelin matkalla nautitaan aitoja makuja. Moselin laadukkaat viinit ja saksalaisen keittiön antimet odottavat Sinua.

schnizel.jpg

JS TRAVEL JÄRJESTÄÄ MYÖS TILAUKSESTA MATKOJA MOSELILLE