LIMBURG

24.-26.4.2020

WHISKYMESSUMATKA LIMBURGIIN 

Ajankohta: 24. - 26.4.2020

JS Travel järjestää viskimatkoja 10 vuoden kokemuksella ja vuonna 2020 matkaamme Limburgin perinteisille whiskymessuille. Luvassa on ikimuistoinen messumatka. Matkanjohtajana toimii JS Travelin Jouni, joka on asunut vuosia Frankfurtissa. Messut ovat lauantaina ja sunnuntaina sekä perjantaille olemme järjestäneet erikoisohjelmaa.

 

Lisätietoa matkasta saat kysymällä JS Travelista. Tarkempi matkaohjelma kellonaikoineen julkaistaan matkalle lähtijöille lähempänä matkaa.  

 

 

SUOMEN MALLASVISKISEURAN JA VYS JÄSENETUNA PERJANTAINA ILMAINEN SISÄÄNPÄÄSY MESSUILLE! Mainitse jäsenyydestä varattaessa matkaa.

 

Matkalle on paikkoja 25!

MATKAOHJELMA
 

24.4 Finnairin lento Helsingistä Frankfurtiin, siirtyminen junalla kaupungin keskustaan ja viemme matkatavarat hotellille, joka sijaitsee lähellä Frankfurtin pääjuna-asemaa. Info päivän ohjelmasta sekä messuista. JS Travelin Jouni on asunut vuosia Frankfurtissa ja teemme kierroksen kaupungin keskustassa, vierailemme paikallisessa whiskykaupassa sekä käsityöolut panimobaarissa/kaupassa ja tietenkin nautimme lounaan saksalaisravintolassa.    

 

Matkaamme myös vierailemaan paikallisjunalla läheiseen Offenbachin kaupungissa sijaitsevaan mielenkiintoiseen whiskykauppaan. Omistaja avaa meille yksityistilaisuutena kauppansa auki perjantaina päivällä ja mahdollisuus maistella viskejä sekä tehdä ostoksia. Kaupassa on myynnissä mielenkiintoinen valikoima viskejä, ginejä ja rommia. Lisäksi kaupassa on myynnissä saksalaisten pientuottajien viinejä.

 

Ilta on omatoiminen ja saatte baari- ja ravintolasuosituksia.

 

25.4

 

Aamiaisen jälkeen matkaamme junalla messuille Limburgiin ja palaamme takaisin Frankfurtiin messujen jälkeen. Tarjoamme mahdollisuuden tutustua Frankfurtin iltaelämään Jounin opastuksella. Vierailemme esimerkiksi elävässä Sachsenhausenin kaupunginosassa.

 

26.4

 

Aamiaisen jälkeen huoneiden luovutus ja siirtyminen tilausbussilla whiskymessuille. Voit jättää matkatavarat messujen ajaksi bussiimme. Loppuiltapäivästä siirtyminen messuilta suoraan lentoasemalle ja Finnairin lento Helsinkiin.

Matkan hinta ja lennot

Matkan lennot Finnairilla Helsinki-Frankfurt-Helsinki

 

24.4   AY1411     07:40-09:20     

26.4   AY1416     19:25-22:55

 

Matkan hinta:

 

580€/hlö jaetussa 2hh.
Ennakkomaksu 250€ +palvelumaksu 28€/varaus.
1hh lisämaksu 150€.


Matkan hinta sisältää:

Finnairin reittilennot Helsinki-Frankfurt-Helsinki.

Ruumaan menevän matkatavaran 1x23kg.

 

Kuljetukset Saksassa matkaohjelman mukaisesti lentokentälle ja whiskymessuille, majoituksen Ibis hotellissa***, aamiaiset ja vierailun perjantaina Offenbachissa. Suomalaisen matkanjohtajan Jounin opastuksen.

 

Whiskyseuran jäsenille ennakkovarausetuna perjantaina ilmainen sisäänpääsy messuille.

Majoitus: Ibis Frankfurt centrum Hotel***

Tarjous on voimassa toistaiseksi saatavuuden mukaisesti.

Muutos- ja peruutusehdot: Nimenmuutos on mahdollista 100€ toimistmaksulla 30vrk ennen matkaa. Tämän jälkeen kulut ovat 100€ toimistomaksu ja lentoyhtiön lisämaksu. 

 

Peruutuskulut: Matkan voi perua ilman syytä seuraavilla kuluilla: 30vrk ennen lähtöä 180€ 14-30vrk ennen matkaa 80% matkan hinnasta ja matkan lähtöön alle 14vrk ei takaisinmaksua.