IMG_5880.JPG

Js travel vuonna 2020

Yhdessä kohti tulevia matkoja

AJANKOHTAISTA

JS travel ja korona-aika

JS Travel on vähentänyt matkoja vuodelle 2020 johtuen vallitsevasta koronavirustilanteesta sekä viranomaismääräyksistä. Huomioimme jatkossakin maakohtaiset rajoitukset ja arvioimme erikseen jokaisen kohteen terveystilanteen.

Huomioimme matkoillamme turvavälit ja linja-automatkoillamme suosittelemme kaikille maskien käyttöä. JS Travelin matkoilla vieraillaan pääsääntöisesti kohteissa, joissa ei ole suuria väkijoukkoja, esim. pientuottajavierailut. JS Travelin matkat ovat yksilöllisiä ja matkojemme osallistujamäärä on rajattu normaalistikin 8-25 matkustajan välille (tilausryhmät voivat olla suurempia).

Voit varata JS Travelin pakettimatkan turvallisin mielin. Meillä on KKV-vakuudet ja matkan voi maksaa luottokortilla. Matkan peruuntuessa pyrimme järjestään uuden matkapäivän, voit myös saada JS Travelin matkavoucherin tai rahasi takaisin pakettimatkan ehtojen mukaisesti.

JS Travel tekee parhaansa järjestääkseen elämyksellisiä teemamatkoja yksilöllisille matkailijoille. Voit tukea toimintaamme ostamalla matkan vuodelle 2020, lahjakortin vuodelle 2021 tai verkkokaupastamme ompelimossa käsintehdyn kangasmaskin.

Tervetuloa JS Travelin matkoille.

 

Jouni Suominen

IMG_2826.JPG
we will travel again

loppuvuoden

2020 

matkat

ELÄMYKSIÄ LUVASSA

  • Back to Business viiniristeily Tallinnaan 22.8

  • München olutmatka 24.-27.9

  • Pienpanimomatkat  1pv marraskuussa

  • Mosel & Pfalz viinimatka 29.10-.1.11

  • Rentouttava joogaretriitti Inariin 21.-24.11