IMG_8494.JPG

ISLAY

7.-12.9.2022

Savuviskien paratiisi

JS Travel on järjestänyt

Islayn tislaamomatkoja

vuodesta 2011

 

IMG_1050.JPG

Tislaamovierailut
Islayn saarella


 

Laphroaigh
Ardbeg

Bowmore
Bruichladdich
Kilchoman
Ardanone

IMG_8357.JPG

Pullota oma viski

VARAA MATKA JS TRAVELIN VERKKOKAUPASTA

Matkapaketin hinta 1460€/henkilö tai ilman lentoja 1160€. 

Palvelumaksu 30€/henkilö

Tutustu matkapakettiin verkkokaupassamme ja voit tehdä varauksen suoraan kaupasta tai soittamalla 045-1238620/ sähköpostitse info@jstravel.fi

Finnairin suorat reittilennot Helsinki-Edinburgh-Helsinki

JS Travelin Islayn tislaamomatka järjestetään 7.-12.9.2022

JS Travel on järjestänyt Skotlannin tislaamomatkoja Islayn saarelle ”savuviskien paratiisi” vuodesta 2011. Islayn saari on kiehtova ja upea paikka vierailla sekä monet haluavat palata sinne uudestaan. Matkalla pääset vierailemaan Laphroaigin, Lagavulinin, Ardbegin, Bowmoren, Bruichladdichin, Kilchomanin ja Ardnahoen tislaamoilla. Mantereella vierailemme mielenkiintoisella Loch Fynen pienolutpanimolla.

Matkalla maistamme useamman tislaamon tuotteita, joita voit nauttia ja ostaa vain saarelta. Nykyään monella tislaamoilla on oma viskibaarinsa, joista on mahdollista ostaa maistiaisia järjestettyjen tastingien lisäksi. Hotellien on viskibaaritkin tarjoavat nykyään hyvin laajan valikoiman alueen tuotteita. 

 

Matkalla pääset viskien lisäksi nauttimaan paikallisesta ruoasta ja vierailemme myös käsityöolut panimolla.  Paluumatkalla vierailemme Edinburghin kaupungissa. 

Matkanjohtajana toimii JS Travelin Jouni, joka on toiminut Skotlannin matkojen vetäjänä vuodesta 2011.

Islayn matkat ovat pienryhmämatkoja ja paikka matkalle kannattaa varata ajoissa. Matkoillamme huomioidaan korona-ajan ohjeistukset ja säännöt. JS Travelin ulkomaan pakettimatkoille tarvitset todistuksen täydestä rokotussarjasta tai sairastetusta koronasta. Todistusten pitää olla voimassa. Tiedotamme asiakkaillemme matkaa koskevista määräyksistä ja rajoituksista sekä muutoksista. Matkaesitteessä ja verkkokaupassa lisää tietoa Islayn matkaa koskevista matkaehdoista. 

MATKAN ESITE PDF-TIEDOSTONA

2014-09-20 15.36.56.jpg

TERVETULOA
NAUTTIMAAN JA OPPIMAAN
VISKEISTÄ

TEXT GOES HERE

View Collection
IMG_6002 (2).JPG

Harri

Olen ollut JS Travelin kanta-asiakas vuodesta 2008 ja osallistunut myös huikealle Islayn tislaamomatkalle. Voin suositella matkaa kaikille viskinystäville. 

AITOJA MAKUJA

Fish & Chips parasta paikan päällä

Varaa matka
IMG_7246.JPG

JS Travel järjestää myös tilauksesta matkoja Islayn saarelle