Irlannin viskimatka & Dublin

24.-27.10.2020

“Lähde oppimaan irlantilaisista viskeistä”​

 

Irlannin viskimatka & Dublin

Ajankohta: 24.-27.10.2020

Opintomatka  irlantilaisten viskien maailmaan

 

JS Travel on järjestänyt viskimatkoja vuodesta 2011 Skotlantiin. Vuonna 2020 aloitamme viskimatkat Irlantiin ja asiantuntijana matkoillamme toimii Irlannin viskiturismin ammattilainen John Callely Jr. Johnin perheellä on pitkä historia viskiturismin parissa ja meillä on ilo tehdä heidän kanssaan yhteistyötä.  Johnin suhteilla ja tietämyksellä pääsemme tutustumaan mielenkiintoisiin kohteisiin ja oppimaan irlantilaisista viskeistä.

Upeat vierailukohteet ja eläväiset Kilkennyn sekä Dublinin kaupungit

 

Irlannissa on meneillään todellinen viskibuumi. Tislaamojen määrä on kasvanut viime vuosina räjähdysmäisesti ja maahan on perustettu  uusia laadukkaita tislaamoja. John on valinnut JS Travelin ryhmälle mielenkiintoiset vierailukohteet ja pääsemme tutustumaan Dublinin ulkopuolella esimerkiksi Powersourtin, Royal Oakin, Tullamoren ja Kilbegganin tislaamoihin. Matkalla yövymme yhden yön Kilkennyn kaupungissa, joka on hyvin eläväinen opiskelija- ja pubikaupunki. Täältä tulevat esimerkiksi Kilkenny ja Smithwicks oluet.

 

Dublinissa, joka on Johnin kotikaupunki pääset perehtymään The Liberties Distilleryyn, Jamesonille ja vierailemme aivan uudessa Roe& Co tislaamossa. Dublinissa on myös omaa aikaa tutustua kaupunkiin ja laadukas hotellimme sijaitsee kävelymatkan päässä keskustasta. Saatte kartat kaupunkiin sekä Johnin vinkit vierailukohteisiin. 

Vierailukohteet:

Powerscout, Royal Oak, Tullamore Dew, Kilbeggan, Jameson Dublin, The Liberties ja Roe&Co.

Matkalla on Finnairin suorat reittilennot Dubliniin ja yövymme neljän tähden hotelleissa. Tervetuloa kanssamme laadukkaalle viskimatkalle Irlantiin!

Matkaohjelma lyhyesti:  (päivitetään kevään aikana)

24.10 

Finnairin reittilento Dubliniin. Lähdemme tilausbussillamme vierailemaan Powerscoutin modernilla tislaamolla ja vierailukierros sekä tasting. Päivän toinen vierailukohteemme on Royal Oak Distillery. Täällä meillä on lyhyempi vierailu ja tasting. 

Päivä päättyy Kilkennyn kaupunkiin, joka on tunnettu oluestaan ja hyvin eläväisestä iltaelämästä lukuisine pubeineen. Irlantilaisissa pubeissa on mukavaa kuunnella livemusiikkia ja Kilkennyssä on esiintyjiä useissa pubeissa. Saatte vinkkejä omatoimiseen iltaan. 

25.10 

Aamiaisen jälkeen matka jatkuu kohti Tullamore Dewn tislaamoa. Täällä kierros+tasting ja lounas. Dewn vierailun jälkeen kohti Kilbegganin tislaamoa, kierros +tasting. 

Saavumme alkuillasta Dubliniin ja majoittuminen tasokkaaseen Claytonin hotelliin. 

Ilta on omatoiminen ja voit kävellä Temple Barin alueelle nauttimaan aina eläväisestä pubitunnelmasta, vierailla käsityöolut baarissa joen varrella tai ruokailla hotellin ravintolassa ja levähtää heidän viskibaarissa. 

26.10 

Aamiaisen jälkeen John esittelee Dublinia ja vierailemme Jamesonin sekä Roe& Co tislaamoissa. Roe& Co on Dublinin uusimpia tislaamoja ja Jameson vanhimpia. 

Vierailuiden välissä lounastaukoLoppuiltapäivä on vapaa ohjelmasta ja myöhemmin yhteinen illallinen. Voit vierailla iltapäivällä esimerkiksi läheisessä Guinnessin oluttehtaalla. 

27.10 

Tutustumme The Liberties Distilleryyn ja mielenkiintoisen vierailun jälkeen on miellyttävää istua heidän viskibaarissaan nauttien tastingista. Vierailun jälkeen vapaata aikaa ennen lähtöä lentoasemalle. 

Matkan lennot Finnairilla:

Helsinki-Dublin 24.10 AY1381 08:15- 09:30

Dublin-Helsinki 27.10 AY1386 18:05-23:05  

 

Majoitus: Clayton Hotel Dublin**** Hotel Kilkenny****

 

Matkan hinta: 1120€/hlö jaetussa 2hh +palvelumaksu 28€ (varaus yksi laskutusosoite). Matkan ennakkomaksu 350€ ja loppulasku 45vrk ennen matkaa. Lisämaksut: 1hh lisämaksu 250€.

 

Matkan hinta sisältää: Finnairin reittilennot Helsinki-Dublin-Helsinki ja 1x 8kg käsimatkatavaran, kuljetukset Irlannissa matkaohjelman mukaisesti, majoitukset hotelleissa, 3x aamiainen ja 2x lounas, 1x illallinen, tislaamovierailut ja ohjelman mukaiset tastingit, matkanjohtaja-asiantuntija Johnin opastuksen, pakettimatkatakuun.  

 

Lisämaksut: Ruumaan laitettavat matkatavarat 25€/suunta

 

Vierailukohteet:

Powerscout, Royal Oak, Tullamore Dew, Kilbeggan, Jameson Dublin, The Liberties ja Roe&Co.

 

Matkanjohtaja-asiantuntija: John Callely Jr. Matkalla puhekielenä on Englanti.

 

JS Travel varaa oikeuden muutoksiin matkaohjelmassa. Matkalle on 20 paikkaa ja se toteutetaan lähtijämäärän ollessa vähintään 8 henkeä.

Historiaa ja perinteitä