JS Travel on järjestänyt samppanjamatkoja vuodesta 2008. Vuonna 2021 järjestämme perinteisen matkamme lisättynä vierailulla Chablis´n viinialueella. 

Korona-tilanteesta johtuen emme voi järjestää samppanjamatkaa Ranskaan vuonna 2020. 

TULOSSA SAMPPANJAMATKA HELSINGISSÄ MARRASKUUSSA 2020

Ei karanteenia eikä matkustusrajoituksia. Matkan vetäjäninä totutusti Jouni Suominen & Tuomo Laitinen

 

Historia

JS Travelin samppanjamatkoilla on jo 13 vuoden historia. Vuodesta 2008 Jouni ja Tuomo ovat vieneet ryhmiä nauttimaan samppanjasta ja oppimaan tästä jalosta viinistä. Laadukkaat pientuottajavierailut maistiaisineen ja taidokkaasti rakennettu matkaohjelma ruokailuineen ovat tuoneet matkoille omat kanta-asiakkaat.

2021

 

Vuoden 2021 matka tulee olemaan poikkeuksellinen ja vierailemme Chablisi´n alueella kahdella pientuottajalla tutustuen valkoviinien valmistukseen. 

Perinteisesti yövymme Epernayn ja Reimsin kaupungeissa sekä vierailemme valituilla mielenkiintoisilla samppanjantuottajilla. 

 

JS Travelin matkat ovat yksilöllisiä ja matkan ryhmäkoko on maksimissaan 20 henkeä. Otamme huomioon vallitsevan koronatilanteen matkan järjestelyissä sekä matkalla. JS Travelin kautta voi ostaa kangasmaskin matkalle ja suosittelemme sen käyttöä kulkuneuvoissa. 

 

Voitte varata samppanjamatkan verkkokaupastamme tai soittamalla 0451238620/sähköpostilla info@jstravel.fi 

 

JS Travelilla on KKV pakettimatkavakuudet ja voitte varata matkan ilman huolia. Päivitämme selkeät matkaehdot matkan ohjelman yhteyteen.  

 

Laadukkaat viinitalovierailut

Champagne

Vierailemme Champagnen maakunnassa kolmella samppanjatilalla. Yksi samppanjamatkan vierailukohteista on Pierre Gimonnet, joka sijaitsee Cuisin kylässä ja omistaja Didier Gimonnet on yksi arvostetuimpia samppanjantekijöitä. 

Makuelämyksiä

Bon

Appetit

Olemme valinneet matkoillemme ravintoloita joissa asiakkaat voivat nauttia laadukkaasta ranskalaisesta ruoasta sekä herkullisista jälkiruoista.

Chablis

Tuomo on tuonut Suomeen vuosia laadukkaita valkoviinejä Chablis´n alueelta. Vierailemme kahdella viinintuottajalla joista toinen on Louis Moreau. Viinintuottaja on monille tuttu esimerkiksi ravintola Carelian viinilistalta.

TERVETULOA JS TRAVELIN SAMPPANJAMATKALLE

Samppanjamatka julkaistaan tammikuussa 2021

Lisätietoja matkasta info@jstravel.fi tai soittamalla 045-1238620

JS Travel Oy  
 

Asiantuntijat ja matkanjohtajat
 

Yleiset pakettimatkaehdot
Tietosuojaseloste
Varaa matka 
Tilaa uutiskirje
Verkkokauppa

Yhteystiedot 
ma-pe klo 9-17 
+358 45 1238620 

info@jstravel.fi

verkkokauppa 24h: kauppa.jstravel.fi

Vuosi 2021

TILAUSRYHMÄT 
OMATOIMIPAKETIT

PYYDÄ TARJOUS

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
valmismatka_rgb_177x177.jpeg

© 2017 JS Travel.  Unohtumattomia matkoja!