Matkakuvaus

Koe aitoa Skotlantia

Luonto, linnat, ruoka, historia, viski, ihmiset ja paljon muuta. Kiertomatkamme tarjoaa Sinulle aitoa Skotlantia ja paljon makuja sekä elämyksiä.

Oletko haaveillut vierailevasi Loch Nessillä? Vierailemme siellä ja monissa mielenkiintoisissa kohteissa joista voit lukea matkaohjelmasta.

Paikkoja matkalle rajoitetusti
 
Matkaohjelma
Vierailukohteiden nimiä klikkaamalla pääset linkin kautta tutustumaan vierailukohteeseen.
 
Keskiviikko 2.5
​Saapuminen Finnairin aamulennolla Edinburghiin. Viemme matkatavarat hotellille ja pidämme matkainfon sekä jaamme kaupungin kartat. Sinulla on mahdollisuus viettää omatoimista päivää Edinburghissa tai lähteä vierailemaan opastetusti Edinburghin linnaan sekä vanhaan kaupunkiin. Käymme myös läheisessä markkinapaikassa, joka tunnettiin historiassa mestauksistaan. 
Edinburghissa on paljon mielenkiintoisia vierailukohteita ja kerromme mahdollisuuksista sekä autamme varaamaan lippuja kohteisiin. Tästä linkistä voit tutustua Edinburghin kohteisiin
Ilallisen nautimme pubissa.
Torstai 3.5 
Aamiaisen jälkeen matkaamme kohti Queens View näköalapaikkaa. Tämä upea luonnonpuistossa sijaitseva kohde on nimetty kuningattaren mukaisesti. Täällä sijaitsee myös matkamuistomyymälä sekä pieni kahvila jossa pidämme lounastauon. 
Matkamme jatkuu kohti Invernessin kaupunkia ja majoitumme siellä Holiday Inn Express hotelliin. Tämän jälkeen lähdemme tutustumaan Invernessin keskustaan. Omatoimista aikaa kaupungissa.
Perjantai 4.5
Aamiaisen jälkeen matkaamme Loch Nessin järven äärelle. Vierailemme historiallisessa ja mielenkiintoisessa Urquhartin linnassa. Linnan vierailukeskuksessa näemme videon historiasta ja tämän jälkeen pääsemme vierailemaan linnan raunioilla. Vierailukeskuksessa omatoiminen lounastauko.
Tutustumme Loch Nessin turistikeskukseen missä voi tehdä myös ostoksia. Vierailun jälkeen palaamme Invernessiin ja nautimme yhdessä illallisen. 
 
​​
​Lauantai 5.5
​​
Aamiaisen jälkeen matkaamme Benromachin tislaamolle, joka on yksi Skotlannin pienimmistä ja heidän informatiivinen sekä huumorilla höystetty vierailukierros on elämys, jonka kruunaa maistuva viski. 
Vierailemme seuraavaksi Johnstonin tehtaanmyymälässä missä voit tehdä kashamirvilla ostoksia. Vierailun jälkeen pidämme lounastauon Elginin keskustassa jossa sijaitsee paljon kauppoja ja ehkä Skotlannin paras viskikauppa. Täältä jatkamme maaseututeitä pitkin kohti Craigellachin siltaa jossa pysähdymme ottamaan kuvia. Seuraavaksi lyhyt tauko Dufftownissa jossa voit maistaa pienen jäätelömyymälästä heidän herkullisia jäätelöitään, kahvitauko.  
Matkamme jatkuu kohti Aberdeeniä jonne saavumme loppuiltapäivästä. Ilta omatoiminen ja annamme vinkit keskustaan sekä missä ruokailla.  
Sunnuntai 6.5
Aamiaisen jälkeen matkaamme Dunnottaren linnalle. Tämä upea ja myöskin rauniolinna sijaitsee meren äärellä ja näkymät ovat hyvin kuvaukselliset. Täältä matkamme jatkuu kohti Edinburghia ja pidämme matkalla lounastauon. Saavumme iltapäivällä Edinburghiin ja majoitumme tuttuun hotelliin.  Omatoimista aikaa ja illallinen yhteisesti/omatoimisesti.  
Maanantai 7.5 
Aikaisen lähdön vuoksi ei aamiaista hotellilla. Aamiaisen voi nauttia omatoimisesti lentokentällä tai ostaa syötävää lentokoneessa.  
* Voit halutessasi pidentää lomaasi lisämaksusta. 
 
Matkan hinta ja lisätiedot
Huom. Matkan hintaa päivitetään lentohintojen mukaisesti. Varaa paikkasi ajoissa ja varmista edullinen matkahinta. 
1095€/henkilö jaetussa 2hh 
250€ 1hh lisämaksu
​​
Varausmaksu 300€/henkilö
Palvelumaksu 25€/varaus  (yksi laskutusosoite)
​​
Matkan hinta sisältää:
 • Finnairin reittilennot Helsinki-Edinburgh-Helsinki
 • Kuljetukset Skotlannissa matkaohjelman mukaisesti
 • Yöpymiset hotelleissa Edinburgh, Inverness, Aberdeen
 • Aamiaiset hotelleissa  (ei 7.5 lähtöaamuna)
 • 2x illallinen 
 • 1x lounas
 • Suomalaisen matkanjohtajan palvelut
 • Valmismatkatakuu
​​​
Matkan hinta ei sisällä:
 • Vierailukohteiden sisäänpääsymaksuja
 • Ruokajuomia ravintolaruokailuissa
 • Ruumaan menevää matkatavaraa 20€/laukku per suunta
 • matka- ja matkatavaravakuutusta
 • paikallisliikenteen matkalippuja (Edinburgh) 
 • Invernessissä hotellin ja keskustan välisiä kuljetuksia (taksi noin 10€ suunta)
​​
Matkan muutos- ja peruutusehdot:
​​
Matkan voi perua seuraavilla kuluilla. Peruutus ennen 30vrk matkaa 220€/henkilö. 14-28vrk ennen matkaa 50% matkan hinnasta. Tämän jälkeen peruutuskulut ovat 75% matkan hinnasta. Peruutuksista 0-48 tuntia ennen matkan alkua peruutuskulut 100%. 
JS Travel noudattaa kuluttajaviraston valmismatkalakia sekä omia erityisehtoja. 
JS Travelilla on valmismatkalain mukaiset vakuudet ja 11 vuoden kokemuksella voit lähteä turvallisesti matkalle kanssamme! 
Pyrimme avaamaan helmikuussa 2018 verkkokauppamme ja voit maksaa matkasi myös jatkossa luottokortilla. Luottokorttimaksuista peritään lisämaksu, joka määritellään kun verkkokauppa valmistuu. 
​​
* JS Travel varaa oikeuden muutoksiin matkaohjelmassa.
​​
Matkan lennot:
​​
2.5.2018  Finnair AY1371   Helsinki-Edinburgh 08.10-08.50
7.5.2018   Finnair AY1372  Edinburgh-Helsinki 09.30-14.10
​​
Matkan hotellit: Klikkaamalla hotellin nimeä näet lisätietoa majoituskohteesta. 
Edinburgh 2.-3.5 Edinburgh Hub*** Siisti ja moderni hotelli erinomaisella sijainnilla lähellä ydinkeskustaa. 
Inverness 3.-5.5 Holiday Inn express*** Siisti ketjuhotelli 2km päässä keskustasta. Taksilla pääsee kätevästi muutamassa minuutissa edullisesti. Runsas aamiainen ja internet-yhteys.
Aberdeen 5.-6.5 Ibis Aberdeen*** Siisti ketjuhotelli erinomaisella sijainnilla keskustassa. Matkojemme vakiohotelli ja asiakkaiden arvostama. Runsas aamiainen ja internet-yhteys.
 
Edinburgh 6.-7.5 Edinburgh Hub*** Siisti ja moderni hotelli erinomaisella sijainnilla lähellä ydinkeskustaa. 
* Jos varaamamme hotellihuoneet loppuvat, katsomme samantasoisen vaihtoehdon tilalle mahdollisimman läheltä. 
 
111
111
118
118
August bis November 2015 2367
August bis November 2015 2367
IMG_0598
IMG_0598
IMG_0673
IMG_0673
IMG_0671
IMG_0671
IMG_0650 (1)
IMG_0650 (1)
403
403
IMG_0484
IMG_0484

Varaa matka

Lomakkeella voit tehdä varauspyynnön. Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian. Voitte myös varata matkan soittamalla 045-1238620 tai lähettämällä sähköpostia info@jstravel.fi

Kiitos varauspyynnöstä. Vastaamme mahdollisimman pian!