Matkakuvaus

Koe aitoa Skotlantia

Luonto, linnat, ruoka, historia, viski, ihmiset ja paljon muuta. Kiertomatkamme tarjoaa Sinulle aitoa Skotlantia ja paljon makuja sekä elämyksiä.

Haluamme esitellä Sinulle mielenkiintoisia vierailukohteita ja pääset tutustumaan ihastuttavaan Inverarayn kaupunkiin jossa yövymme. Teemme myös järviristeilyn Loch Lomondin luonnonpuistossa. 

Paikkoja matkalle rajoitetusti
 
Matkaohjelma
Vierailukohteiden nimiä klikkaamalla pääset linkin kautta tutustumaan vierailukohteeseen.
 
Keskiviikko 30.5
​Saapuminen Finnairin aamulennolla Edinburghiin. Viemme matkatavarat hotellille ja pidämme matkainfon sekä jaamme kaupungin kartat. Sinulla on mahdollisuus viettää omatoimista päivää Edinburghissa tai lähteä vierailemaan opastetusti Edinburghin linnaan ja vanhaan kaupunkiin. Käymme myös läheisellä torialueella, joka tunnettiin mestauksistaan. 
Edinburghissa on paljon mielenkiintoisia vierailukohteita ja kerromme mahdollisuuksista sekä autamme varaamaan lippuja kohteisiin. Tästä linkistä voit tutustua Edinburghin kohteisiin
Ilallisen nautimme pubissa.
Torstai 31.5 
Matkaamme vierailemaan lyhyesti Glasgowssa ja katedraalissa. Vierailtuamme keskustassa ja Katedraalissa matka jatkuu viehättävään sekä idylliseen Inverarayn kaupunkiin, joka on yksi suosikkejamme Skotlannissa. Täällä on monia pieniä käsityöläiskauppoja, viskikauppa, linna ja pubi joka valittiin vuonna 2011 Skotlannin parhaaksi. Hotellimme sijaitsee Loch Fynnin vesistön äärellä ja täällä on oma viskitislaamo. Hotellimme tarjoaa monesti paikallista merenelävää illalliseksi. 
Täällä pääset myös vierailemaan Inverarayn linnassa ja puutarhassa. Linna sijaitsee kävelymatkan päässä hotelliltamme.
 
Nautimme maittavan illallisen hotellilla.  
Perjantai 1.6
Aamiaisen jälkeen palaamme Glasgown suuntaan ja vierailemme Loch Lomondin luonnonpuiston alueelle ja tehden upen järviristeilyn. Rob Royn mukaan nimetty risteily kestää 90 minuuttia ja saat ihastella järvimaisemia sekä aikuisille on lisäksi luvassa lämmitteeksi viskikahvit. Risteilyn jälkeen lounastauko ja matkaamme vierailemaan Stirlingin linnassa, joka on linnanystävien top-kohteita. Linna on yksi Skotlannin suurimmista ja historiallisesti merkittävimmistä. 
Vierailun jälkeen matkaamme Perthin kaupunkiin jossa majoitumme keskustassa sijaitsevaan miellyttävään Best Western hotelliin. 
Teemme kävelyn keskustassa ja omatoiminen illallinen. 
​​
​Lauantai 2.6
​​
Aamiaisen jälkeen matkaamme kohti Queens View näköalapaikkaa. Tämä upea luonnonpuistossa sijaitseva kohde on nimetty kuningattaren mukaisesti. Täällä pidämme myös omatoimisen lounastauon ja vierailukeskuksen kahvila tarjoaa maukasta keittoa sekä muuta pientä syötävää.  
Iltapäivällä vierailemme yhdessä Skotlannin pienimmistä tislaamoista Edradourissa. Tämä idyllinen tislaamo tarjoaa laadukkaita viskejä ja tislaamokierroksella opit viskinvalmistamisesta sekä kuulet mielenkiintoisia tarinoita. Täältä saat ostettua tuliaisiksi herkullisia viskitoffeita, hilloja ja tietenkin erikoisempia viskejä. 
Vierailun jälkeen palaamme Perthiin ja ilta omatoiminen. 
Sunnuntai 3.6
Aamiaisen jälkeen matkaamme Edinburghiin. Vierailemme satama-alueella ja trendikkäässä Leithin kaupunginosassa. Viemme matkatavarat hotellille ja sinulla on omaa aikaa vielä tutustua kaupungin moniin kohteisiin. 
Illallinen yhdessä. 
Maanantai 4.6 
Aikainen lähtö lentokentälle ja tämän vuoksi ei aamiaista hotellilla. Aamiaisen voi nauttia omatoimisesti lentokentällä/lentokoneessa. 
* Voit halutessasi pidentää lomaasi lisämaksusta. 
 
Matkan hinta ja lisätiedot
Huom. Matkan hintaa päivitetään lentohintojen mukaisesti. Varaa paikkasi ajoissa ja varmista edullinen matkahinta. 
1095€/henkilö jaetussa 2hh 
250€ 1hh lisämaksu
​​
Varausmaksu 300€/henkilö
Palvelumaksu 25€/varaus  (yksi laskutusosoite)
​​
Matkan hinta sisältää:
 • Finnairin reittilennot Helsinki-Edinburgh-Helsinki
 • Kuljetukset Skotlannissa matkaohjelman mukaisesti
 • Yöpymiset hotelleissa Edinburgh, Inveraray, Perth
 • Aamiaiset hotelleissa (ei 4.6 aamuna)
 • 2x illallinen 
 • Rob Roy risteily Loch Lomondin järvellä
 • Suomalaisen matkanjohtajan palvelut
 • Valmismatkatakuu
​​​
Matkan hinta ei sisällä:
 • Vierailukohteiden sisäänpääsymaksuja
 • Ruokajuomia ravintolaruokailuissa
 • Ruumaan menevää matkatavaraa 20€/laukku per suunta
 • matka- ja matkatavaravakuutusta
 • paikallisliikenteen matkalippuja (Edinburgh) 
​​
Matkan muutos- ja peruutusehdot:
​​
Matkan voi perua seuraavilla kuluilla. Peruutus ennen 30vrk matkaa 220€/henkilö. 14-28vrk ennen matkaa 50% matkan hinnasta. Tämän jälkeen peruutuskulut ovat 75% matkan hinnasta. Peruutuksista 0-48 tuntia ennen matkan alkua peruutuskulut 100%. 
JS Travel noudattaa kuluttajaviraston valmismatkalakia sekä omia erityisehtoja. 
JS Travelilla on valmismatkalain mukaiset vakuudet ja 11 vuoden kokemuksella voit lähteä turvallisesti matkalle kanssamme! 
Pyrimme avaamaan helmikuussa 2018 verkkokauppamme ja voit maksaa matkasi myös jatkossa luottokortilla. Luottokorttimaksuista peritään lisämaksu, joka määritellään kun verkkokauppa valmistuu. 
​​
* JS Travel varaa oikeuden muutoksiin matkaohjelmassa.
​​
Matkan lennot:
​​
30.5.2018 Finnair AY1371   Helsinki-Edinburgh 08.10-08.50
4.6.2018   Finnair AY1372  Edinburgh-Helsinki 09.30-14.10
​​
Matkan hotellit: Klikkaamalla hotellin nimeä näet lisätietoa majoituskohteesta. 
Edinburgh 30.-31.5 Murrayfield Hotel*** Siisti hotelli muutaman kilometrin päässä keskustasta. Hyvät paikallisbussiyhteydet. 
Inveraray Inn *** Siisti ja perinteinen hotelli. Tilavat huoneet, ravintola, baari ja huoneissa vedenkeitin sekä internet-yhteys. 
Best Western Perth*** Siisti hotelli kaupungin keskustassa noin 5min kävelymatkan päässä ydinkeskustasta. 
St Valery Guest House Edinburgh Hyvätasoinen guesthouse Haymarketin alueella ja asiakkaiden kehuma. Siistit ja miellyttävät huoneet ja maukas aamiainen. 
 
20170506_132505
20170506_132505
316 (3)
316 (3)
315 (4)
315 (4)
316 (2)
316 (2)
313 (3)
313 (3)
314 (2)
314 (2)
315 (1)
315 (1)
IMG_0484
IMG_0484
IMG_0473
IMG_0473

Varaa matka

Lomakkeella voit tehdä varauspyynnön. Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian. Voitte myös varata matkan soittamalla 045-1238620 tai lähettämällä sähköpostia info@jstravel.fi

Kiitos varauspyynnöstä. Vastaamme mahdollisimman pian!