Piemonten viini- ja ruokamatka

13.-17.6.2018

Barolo, barbaresco, barbera, langhe nebbiolo,asti, spumante

Matkan kuvaus

Matkalle paikkoja rajoitetusti!

JS Travelin upealla pidennetyn viikonlopun viini- ja ruokamatkalla perehdytään Piemonten viineihin sekä nautitaan paikallisen ja Italialaisen keittiön antimista. 

Matkalla opit viineistä, pääset viettämään aikaa Alban kaupungissa sekä mikä loistavinta niin asumaan viinitilalla.  Vierailemme ihastuttavalla Sukulan viinitilalla missä testaamme heidän viinejään pienen suolaisen kera! 

Lue matkaohjelma, varaa paikkasi matkalle ja lähde nauttimaan elämästä!

Matkalle on rajoitetusti paikkoja!

 
Matkaohjelma:
13.6 Keskiviikko 
Saapuminen Milanoon ja kuljetus Alban kaupunkiin. Matkalla lounastauko. Albassa majoitumme ensimmäiseksi yöksi neljän tähden hotelli Savonnaan. Tutustumme kävellen Alban keskustaan ja nautimme lasilliset viiniä paikallisessa modernissa viinibaarissa. 
Hieman omaa aikaa ja illallinen viinibaarissa. 
14.6. Torstai 
Aamiaisen jälkeen matkaamme viemään matkatavarat Ada Nadan viinitilalle missä yövymme seuraavat yöt ja pidämme täällä viinitastingin tutustuen Barbarescon alueen viineihin sekä rentoutuen upeilla näköaloilla. Tastingin yhteydessä pientä naposteltavaa. 
Tauon jälkeen matkaamme kiinnostavalle pientuottajalle, jonka perheomisteinen tila tuottaa lähellä Albaa laadukkaita punaviinejä pientuottajan rakkaudella. 
Illallisen nautimme majapaikkamme läheisessä pizzeriassa ja myöhemmin voit rentoutua lasillisen äärellä viinitilan upeissa maisemissa tai omassa viehättävässä huoneessa. 
15.6 Perjantai 
Aloitamme matkanteon aamupäivällä niin saat nauttia rauhassa aamiaisen ja ehkä pulahtaa uima-altaaseen. 
Vierailemme Barolon kylässä joka on lähellä Sukulan viinitilaa. Nimensä mukaisesti Barolon kylästä löytyy useita viinintuottajien pieniä kauppoja, useita ravintoloita, korkkiruuvimuseo, barolo-museo ja pienillä kaduilla on viehättävä kävellä. Täällä on omatoimista aikaa 3h ja voit valita aktiviteettisi sekä nauttia lounaan. Annamme vinkit missä vierailla ja matkanjohtajan seurassa voi myös viettää aikaa lounastaen ja viinejä testaten.   
Iltapäivällä vierailemme upealla Sukulan viinitilalla, joka sijaitsee myöskin Barolon alueella ja maistelemme heidän viinejään kera pienten suolaisten. Vierailu Sukulan viinitilalla on elämys ja on mielenkiintoista kuulla heidän viinitilansa historista ja tietenkin maistella upeita viinejä. 
Vierailun jälkeen matkaamme Alban kaupunkiin missä illallinen ja tämän jälkeen siirtyminen viinitilalle.  
16.6 Lauantai 
Aamiaisen jälkeen matkaamme vierailemaan viinipankissa. Täältä saa mielenkiintoista tietoa Piemonten sekä Italian viineistä ja he ovat varastoineet tuhansia viinejä kellariinsa. 
Lounas läheisessä ravintolassa. 
Palaamme takaisin majapaikkaamme ja rentoudumme ennen illalliselle lähtöä. Nautimme illallisen tasokkaassa ravintolassa joka sijaitsee hyvillä näköaloilla lähellä Barolon kylää. Ravintolan ruoka on testattu ja viinilista on hyvin kattava alueen viineistä. 
Sunnuntai 17.6 
Aloitamme keskipäivällä matkanteon kohti Milanoa ja pysähdymme matkalla Astin kaupunkiin missä sinulla on keskustassa omatoimista aikaa lounastaa ja katsella nähtävyyksiä. Iltapäivällä noin kello 17 saavumme Milanon kentälle ja Finnairin lento Helsinkiin. 
* Kilpailusyistä emme julkaise kaikkia viinitilojen nimiä. Viinitiloista saa kysymällä lisätietoja ja ne julkaistaan lopullisessa matkaohjelmassa matkalle lähtijöille.
* JS Travelin Piemonten viini- ja ruokamatkat ovat omaa käsialaa ja kohteet on valittu tarkoin
* Voit halutessasi ostaa kauttamme lisäöitä Milanoon ja pidentää matkaasi lisämaksusta!!
 
Matkan hinta ja lisätiedot
1195€/henkilö jaetussa 2hh 
230€ 1hh lisämaksu
Varausmaksu 300€/henkilö
Palvelumaksu 25€/varaus  (yksi laskutusosoite)
Matkan hinta sisältää:
 • Finnairin reittilennot Helsinki-Milano-Helsinki
 • 1x ruumaan laitettavan matkatavaran
 • Kuljetukset Italiassa matkaohjelman mukaisesti
 • Yöpymisen hotelli Savonna Alba****, Adanada agriturismo
 • Aamiaiset
 • 1x lounas
 • 2x illallinen
 • Vierailun Sukulan viinitilalla, tasting ja pientä suolaista
 • Tastingit vierailukohteissa
 • Vierailun viinipankissa ja maistiaiset
 • Lasillisen kuplivaa viinibaarissa Albassa
 • Suomalaisen matkanjohtajan palvelut
 • Valmismatkatakuu
Matkan hinta ei sisällä:
 • Ruokajuomia ravintolaruokailuissa
 • matka- ja matkatavaravakuutusta
Matkan muutos- ja peruutusehdot:
Matkan voi perua seuraavilla kuluilla. Peruutus ennen 30vrk matkaa 200€/henkilö. 14-28vrk ennen matkaa 50% matkan hinnasta. Tämän jälkeen peruutuskulut ovat 75% matkan hinnasta. Peruutuksista 0-48 tuntia ennen matkan alkua peruutuskulut 100%. 
JS Travel noudattaa kuluttajaviraston valmismatkalakia sekä omia erityisehtoja. 
 
JS Travelilla on valmismatkalain mukaiset vakuudet ja 11 vuoden kokemuksella voit lähteä turvallisesti matkalle kanssamme! 
Pyrimme avaamaan helmikuussa 2018 verkkokauppamme ja voit maksaa matkasi myös jatkossa luottokortilla. Luottokorttimaksuista peritään lisämaksu, joka määritellään kun verkkokauppa valmistuu. 
* JS Travel varaa oikeuden muutoksiin matkaohjelmassa.
Matkan lennot:
13.6.2018 Finnair AY 1751  Helsinki-Milano  08.00-10.15
17.6.2018 Finnair AY 1756  Milano-Helsinki  19.00-22.55
Matkan hotellit:  Hotellin nimen kohdalta avautuu linkki hotelliin/majapaikkaan
Hotel Savona Alba**** Perinteinen hotelli Alban keskustassa. 
Agriturismo Ada Nada 
Ihastuttavalla paikalla lähellä Albaa. Siistit ja tilavat huoneet. Runsas aamiainen ja kioskhuoneesta voit ostaa viiniä sekä pientä syötävää 24h. 
 
IMG_0928
IMG_0928
IMG_0800
IMG_0800
IMG_0799
IMG_0799
IMG_0807
IMG_0807
IMG_0829
IMG_0829
IMG_0862
IMG_0862
IMG_0812
IMG_0812
IMG_0821
IMG_0821
IMG_0869
IMG_0869
1/2

Varaa matka

Allaolevalla lomakkeella voit tehdä varauspyynnön. Olemme teihin pian yhteydessä. Voit myös varata matkan soittamalla 045-1238620 tai lähettämällä sähköpostia info@jstravel.fi

Kiitos varauspyynnöstänne! Olemme teihin pian yhteydessä.